Værksteder Faaborg

Din Bilpartner Horne Auto Hornelandevej 24
5600 Faaborg
Din Bilpartner Autogaarden Sinaivej 5
5672 Broby
Din Bilpartner CWC Auto Sterrebyvej 51
5762 Vester Skerninge
Din Bilpartner Stenstrup Juelsbjergvej 2
5771 Stenstrup
Din Bilpartner Autohuset v/ Frede West Rytterhaven 6
5700 Svendborg
Din Bilpartner Horne Auto Hornelandevej 24
5600 Faaborg
Din Bilpartner Autogaarden Sinaivej 5
5672 Broby
Din Bilpartner CWC Auto Sterrebyvej 51
5762 Vester Skerninge
Din Bilpartner Stenstrup Juelsbjergvej 2
5771 Stenstrup
Din Bilpartner Autohuset v/ Frede West Rytterhaven 6
5700 Svendborg

Værksted Faaborg

Hos dine lokale Bilpartner værksteder i Faaborg og omegn venter vi altid i spænding på at se dig og din bil. Vi ved godt at du kun tænker på os når du har brug for din mekaniker, men derfor står vi altid stadig klar til at hjælp dig, lige meget om det er en lille reparation, et klargøringstjek inden din ferie eller det helt store serviceeftersyn. Med flere andre værksteder på Fyn, har du altid rig mulighed for at kigge forbi os, lige meget om det er akut eller en planlagt aftale, og lige meget om det er i nærheden af din bopæl eller arbejdsplads. Vi gør det bedste for at få behandlingen eller reparationen til at passe ind i din travle hverdag - blandt andet kan du booke tid online - døgnet rundt. Her kan du selv vælge hvornår du vil aflevere din bil, hvornår du vil hente den og om du skal leje en lånebil i mens. Derudover kan du vælge ekstrabehandlinger - blandt andet kan vi give din bil en indvendig rengøring på vores værksted i Faaborg og omegn, mens den alligevel er her for at få skiftet til vinterdæk. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de services og reparationer vi tilbyder hos Din Bilpartner værksteder i Faaborg og resten af landet.  

Bremseeftersyn

Ved et bremseeftersyn hos dit værksted i Faaborg sørger vi for at skille dine bremser ad, rengøre dem, smøre dem og samle dem igen. Det sikrer at vi når alle steder, og samtidig kan tjekke om dine bremser er i orden. Dine bremser slide på grund af almen slid, men kan også slides af din kørsel, hvis du for eksempel bremser langsomt frem for at lave lidt hårdere opbremsninger. Det slider både på bremseklodser og -skiver, og kan være med til at gøre din bremselængde længere og altså mindre sikre. Derfor er det vigtigt at de bliver tjekket, for eksempel i forbindelse med serviceeftersyn, men det kan også være en idé at få dem tjekket, når du alligevel får skiftet til vinterdæk.

Kabineopfrisker

Har din bil en underlig duft invendigt? Så kan det være tid til en kabineopfrisker, hvor vi sørger for at rense og desinficere dit klimaanlæg, så det bedre kan rense luften, og så den ubehagelige duft ikke sidder i klimaanlægget. Det kan også være en idé at få tjekket din aircondition, og blandt andet få påfyldt kølevæske, hvis du ikke synes at det virker som det skal.