Værksteder Esbjerg

Din Bilpartner Brunos Autoservice Guldager Byvej 44b
6710 Esbjerg
Din Bilpartner Brunos Autoservice Guldager Byvej 44b
6710 Esbjerg

Værksted Esbjerg

Leder du efter et værksted i Esbjerg og omegn der har masser af erfaring, er eksperter i din bil, og som kan give dig god service - gang på gang? Så kig forbi en af Din Bilpartners samarbejdspartnere i området - her er du velkommen, lige meget om din bil er ny eller gammel, om du er garvet bilentusiast eller om du ikke kender forskel på et batteri og en motor! Hos Din Bilpartner i Esbjerg glæder vi os altid til at hjælpe vores kunder, så de kan komme hurtigt videre, og du er både velkommen til at efterlade din bil hos os om morgenen og hente den efter arbejde, eller nyde en varm kop kaffe og en avis, mens du venter på at din bil er klar til dig igen.

Værksted i Esbjerg og Omegn

Udover vores værksted i Esbjerg C, kan du også finde os i området omkring byen. For eksempel har vi værksteder i Esbjerg Ø og Esbjerg V, så du altid kan finde et værksted tæt på de store veje, hvilket især er praktisk hvis du kommer fra de mindre byer i området og arbejder i Esbjerg, og naturligvis også omvendt. Har du spørgsmål til dit lokale værksted, er du altid velkommen til at kontakte dem. Du finder deres kontaktinformation på deres lokale hjemmeside. Du kan selvfølgelig også bestille tid til service eller reparation på vores online bookingportal, hvor du udover at kunne se priser på dit lokale værksted i Esbjerg, også kan tilvælge andre behandlinger og vælge det tidspunkt på dagen der passer dig bedst. Hos nogle af værkstederne er det sågar muligt at få en lånebil, så ingen af dine planer skal forhindres af en bil der driller. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger og services hos dit lokale værksted. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du naturligvis altid kontakte os, vores information er at finde nederst på siden, men du er også mere end velkommen til at kontakte dit lokale værksted, da de kan svare endnu bedre på dine spørgsmål - rigtig god fornøjelse!

Din Bilpartners Lille Serviceeftersyn

Er det ved at være tid til service igen? Så kig forbi Din Bilpartners værksted i Esbjerg og omegn. Her har du mulighed for at få et grundigt serviceeftersyn til din bil der er uden for garantien. Vores lille serviceeftersyn er egnet til biler der måske ikke kører så langt om måneden - hvis du for eksempel bare kører en times tid dagligt, og også biler af nyere karakter. Kører du mange kilometer årligt, anbefaler vi det store serviceeftersyn. Men hvorfor laver man et serviceeftersyn? Oftest er det vigtigt at lave et serviceeftersyn hvert år eller hvert andet, for at sørge for at skader og mangler i bilen kan forebygges, så du ikke får ubehagelige overraskelser på de dage hvor du mindst venter det - se på det som et besøg hos tandlægen - det er ikke sikkert at der er noget galt på nuværende tidspunkt, men det er altid lettere at forebygge end at behandle. Når bilen er uden for fabriksgarantien, er det også vigtigt for din og dine medtrafikanters sikkerhed, at man kan regne med at de biler der er på vejen er i orden, og husk at man ikke altid kan se på en bil om den fejler noget - derfor tjekker din mekaniker en lang række elementer, der kan skabe problemer:
  • For eksempel bliver bremserne altid tjekket ved et serviceeftersyn. Alle dele får en visuel gennemgang.
  • Derudover tjekkes dækkene altid. Det indebærer både dækmønsteret, hvor vi tjekker hvor slidte dine dæk er, og om de slides skævt - hvilket kan tyde på at sporingen er skæv. Dæktrykket tjekkes også, da et lavt dæktryk kan vidne om utætheder og samtidig kan øge dit benzinforbrug.
  • Vi vil også sørge for at smøre hængsler og lignende, samt sørge for at udskifte diverse olier og filtre, blandt andet motorfilter og pollenfilter, mens vi også vil se på fejlkoder i bilens software og lave tyverisikring på din nummerplade.
  • Vi tager også et kig på køler, slanger og væsker, og sikrer at der ikke er nogle utætheder.
  • Vi undersøger også flere andre ting, såsom udstødning, gearkasse, horn, undervogn, stenslag og meget andet, som du kan læse mere om under lille serviceeftersyn.
  • Inden aflevering af bilen, sørger vi for at tørre ret og greb af, mens vi også vil give bilen en prøvekørsel for at sikre at alt er som det skal være. Vil du have ekstra forkælelse, kan vi give bilen en indvendig rengøring, eller endda vaske den for dig - så er det næsten som en ny bil

Hvilken type serviceeftersyn skal jeg vælge?

Det kan være lidt svært at gennemskue hvilken type serviceeftersyn der er det rigtige for dig og din bil. Hos Din Bilpartners væksteder skal vi nok forsøge at hjælpe dig i den rigtige retning, men prøv at undersøge hvor langt du kører i måneden og i året. Derudover er det en god idé også at tage bilens alder med ind i regnestykket. Jo mere du kører i bil og jo ældre din bil er, des vigtigere bliver det med et større serviceeftersyn, så vi kan sikre os at din bil er i god stand, og så vi kan forebygge eventuelle skader og reparationer der kunne begynde at nærme sig, hvis der ikke gøres noget. Derudover skal du også se på om bilen er indenfor fabriksgarantien - og det er den ofte indenfor de første to år, nogle gange længere. Er din bil stadig indenfor fabriksgaranti, kan du nøjes med vores basis serviceeftersyn, hvor vi blot tjekker nogle af de områder der oftest kan opstå udfordringer, og samtidig kan vi opfylde diverse væsker der skulle mangle - så er du “good to go”. Er din bil udenfor fabriksgarantien, men kører du ikke så meget per måned og er din bil en nyere model, så kan det være tilstrækkeligt med det lille serviceeftersyn, hvor vi er grundige og forebygger de skader og sygdomme der typisk vil opstå. Kører du mange kilometer årligt og er din bil måske af lidt ældre dato, anbefaler vi oftest det store serviceeftersyn, hvor vi gennemtjekker hele bilen og sørger for at alt fra hængsler til lygter og sikkerhedsseler er i orden og sikre - så du kan passe på dig selv, dine passagerer og medbilister.