Værksteder Bylderup Bov

Din Bilpartner Hansen Bylderup-Bov Bygade 29
6372 Bylderup-Bov
Din Bilpartner Rødekro Hærvejen 85
6230 Rødekro
Din Bilpartner Hansen Bylderup-Bov Bygade 29
6372 Bylderup-Bov
Din Bilpartner Rødekro Hærvejen 85
6230 Rødekro

Værksted Bylderup-Bov

På vores værksted i Bylderup-Bov og området omkring får du altid god service, og vi hjælper gerne med din bil, om det er det helt store serviceeftersyn inden syn eller om det bare er en lille stenslagsreparation. Vi ved at din bil er vigtig for dig, og at det hele bare skal virke når du skal bruge det! Vi ved også at du sjældent tænker på os, med mindre du skal have bilen på værksted, men det betyder bare at vi glæder os endnu mere til at hjælpe dig. Vi har værksteder i Bylderup-Bov, Rødekro og Tinglev, og nedenfor kan du læse lidt mere om hvad vi kan hjælpe dig med når du kommer forbi.

Klargøring til syn

Er det ved at være tid til syn? Så kig forbi dit Bilpartner værksted i Bylderup-Bov, så du er sikker på at din bil kan gå gennem syn. Ved klargøring til syn gennemgår vi din bil for fejl og mangler der kan betyde at din bil ikke vil gå gennem syn. Det kan være et dækmønster der er for slidt, et stenslag foran førersædet eller andre fejl der ikke kan ses med det blotte øje, for eksempel begyndende tegn på rust. I 2018 blev reglerne for syn strammere, så nu skal bilen altså ikke have store udfordringer før den ikke kan gå gennem syn. Med et klargøringstjek finder vi disse fejl og udbedrer dem, så du ikke skal til omsyn med bilen

Stenslagsreparation

Et stenslag er ikke bare irriterende, det kan også blive en dyr fornøjelse, hvis det forværrer dit udsyn. Et stenslag kan føre til en sprække i forruden, og det gør både forruden mere usikker, men det kan også udløse en bøde, og bilen kan ikke gå gennem syn. Vi udbedrer hurtigt fejlen, for eksempel ved at sætte en ny rude i, hvis der er et større slag eller en flænge - så er du hurtigt videre.