Stenslag reparation

Uheldet er ude, en sten rammer ruden, og din bil har fået et stenslag i forrude. Åh nej! Frygt ej, Din Bilpartner tilbyder stenslag reparation på alle vores værksteder.

Det handler bare om at finde et værksted i nærheden af dig, så sørger vi for, at din bil bliver så god som ny – hvis skaden ikke er for stor til at kunne laves.

 

Udskiftning af forrude

Der er mange typer glasskader, der kan laves ved en stenslag reparation eller en revnet forrude reparation. Uheldet kan være ude for selv den bedste – og det er vigtigt at få udbedret skaden før det er for sent, ellers kan en stenslag reparation hurtigt blive til en udskiftning af forrude. Er stenslaget blevet så stort, at det ikke kan repareres af en af vores dygtige mekanikere, sørger vi naturligvis for et tilbud på udskiftning af forrude til dig.

Skal der ny rude til, håndterer vi også ny teknologi indbygget i ruder, som f.eks. kørelysautomatik, automatisk nedblænding, lyssensorer, kamera og lane assist m.m. Du kan trygt få repareret dit stenslag eller skiftet rude hos Din Bilpartner.

Gode råd inden reparation af stenslag

Et stenslag kan næsten altid laves, hvis du altså handler hurtigt, når skaden er sket. Ved stenslag i forrude, er det vigtigt at dække slaget til, inden der kommer vand og skidt ned i. Kommer der fugt og skidt ned i stenslaget, kan det risikere at stenslaget revner, og så er det en mere alvorlig skade end blot stenslaget. Ifølge synsreglerne skal udsynet fra forruden være tydeligt, og der må derfor ikke være alt for mange ridser og lignende i synsfeltet.

Derfor skal du huske at få ordnet dit stenslag, inden det udvikler sig og bliver til gene i synsfeltet. Hvis skaden sidder i synsfeltet, vil det betyde udskiftning af forrude, hvilket er lidt mere omkostningsfuldt end en stenslag reparation – derfor anbefaler vi at få det lavet hurtigst muligt, for din egen og din omverdens skyld.

Din Bilpartner samarbejder med alle forsikringsselskaber, så reparation af stenslag er ofte gratis for dig – vi klarer naturligvis hele forløbet og afregner med forsikringsselskabet.

Har du et stenslag i ruden? Book tid online til stenslag reparation her.