Syn af bil – din mekaniker kan hjælpe!

Hvis du ved, at der er fejl og mangler inden bilen skal gennemgå et bilsyn, kan du vælge at bestille tid til klargøring til syn hos Din Bilpartner.

Vores værksteder tilbyder klargøring af bilen inden bil syn.

 

Indkaldelse til syn

Har du fået en indkaldelse til syn af bil, kan du med fordel kontakte din mekaniker, som vil sætte en ære i at sikre, at din bil kan gå gennem syn.

Finder din mekaniker ingen fejl, bliver det en billig klargøring til bilsyn, og ellers udbedrer vi de fejl og mangler, der blev konstateret ved synstjekket, så din bil klarer et bilsyn.

Din mekaniker sørger for, at din bil bliver klar til syn, og efter aftale kan vi også sørge for at den bliver synet i synshallen. På denne måde er et syn af bil hurtigt overstået, og du er hurtigt videre.

Det første bilsyn finder sted, når bilen er fire år gammel, herfra skal syn af bil finde sted hvert andet år. Tag fat i Din Bilpartner og bestil klargøring til syn, når du har fået indkaldelse til bilsyn. Book her.

Ved at lade din bil komme til klargøring til syn hos Din Bilpartner, kan du nemt flueben ved: ’ syn bil ’ på to do listen √

Nye synsregler fra d. 20. Maj 2018

Den 20. maj 2018 blev reglerne for syn af bil skærpet, idet EU reglerne for periodisk bilsyn trådte i kraft.

Det betyder, at der er sket ændringer, der gør, at en række fejl, der før blev betegnet som betinget godkendte, nu bliver kategoriseret som væsentlige fejl.

Undgå omsyn. Få klargjort bilen til bilsyn hos Din Bilpartner.