Bremseeftersyn på din bil

Formindsk bremselængden og øg sikkerheden med bremseservice hos Din Bilpartner.

Et bremseeftersyn hos Din Bilpartner forlænger levetiden for din bils bremser og sørger for, at bremserne ikke sætter sig fast eller bliver ødelagt.

 

Hvad omfatter et bremseeftersyn?

Din Bilpartner adskiller, rengør, smører og samler dine bremser igen; det gælder naturligvis både bilens for- og bagbremser.

Vi kan foretage bremseeftersyn på din bil, når den alligevel er til service, eller når der skiftes mellem sommer- og vinterdæk, så skal du ikke undvære din bil ad flere omgange. Hvor længe din bils bremser holder afhænger af din bil og dit kørselsmønster.

Kører du i en elbil, kan du for eksempel have et større behov for at få renset og smurt bremserne, sammenlignet med en almindelig bil.

Kørselsmønstret afspejler, om du hovedsageligt foretager bløde eller hårde opbremsninger, om du mest kører bykørsel eller på motorvej, samt hvor mange kilometer du kører. Hvis du ikke kører så meget, kan det ske at bremserne ruster, før de slides ned.

Hvad koster det at skifte bremser?

Det er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt at skifte bremser på din bil. Din mekaniker vil tage et kig på dem og er det nødvendigt at skifte bremser, vil der komme på prisoverslag på:

• Udskiftning af bremseskiver
• Udskiftning af bremseklodser

Alt efter hvad der skal udskiftes, vil priserne variere.

Vi anbefaler, at du starter med et bremseeftersyn, før du bestiller tid til udskiftning af bremseklodser eller udskiftning af bremseskiver – det kan jo være, at de bare trænger til god bremseservice i form af rengøring og smøring.