Airconditionservice – er det ved at være tid?

Frisk luft i bilen holder dig vågen og opmærksom på køreturen, når luften bliver tør, fugtig, kold eller varm. Din Bilpartner ønsker at din køreoplevelse er helt i top og med et airconditionservice sørger vi for, at din køretur bliver mere behagelig.

 

 

Er det på tide med aircondition rens? 

Når årstiderne skifter, bruges din aircondition meget. Ting som aircondition køler ikke er en problemstilling der nemt kan opstå. Derfor er et airconditionservice vigtigt for både dig og bilen. Det er dog vigtigt, at det ikke kun er aircondition der skal renses – det skal dit klimaanlæg også. Om du har klimaanlæg eller aircondition, kan dette service hjælpe dig til friskere luft i kabinen.

Hvis du står med problemet at klimaanlæg bil køler ikke – så kan vi også hjælpe dig her. Aircondition og klimaanlæg mister med tiden kølemidlet, derfor er det meget vigtigt med periodiske serviceeftersyn.

Uanset hvad, så er vores ønske, at din køreoplevelse forbliver god, for det er vigtigt med køreglæde, når man har bil. Dårligt indeklima giver dårlig koncentrationsevne, og det ender som oftest ud i en dårlig køretur - derfor er det vigtigt med aircondition rens.

Vi vil nemlig gerne have, at du kommer glad og sikkert videre på din vej, og det ved vi, at et airconditionservice og klimaanlæg service hos os, kan hjælpe dig til.

Airconditionservice og klimaanlæg service

Det er vigtigt at have styr på luften i bilen, uanset om du har aircondition eller klimaanlæg. Et sundt indeklima i bilen giver også mere overskud til at holde den gode stemning oppe på køreturen sammen med familien.

Din Bilpartner giver dit airconditionanlæg en grundig rensning og desinficering, mens pollenfilter udskiftes, og klimakompressorolie, kølemiddel og sporemiddel påfyldes. Sådan får bilen - og hele familien - et frisk pust på køreturen.