Hurtigt videre med Den Høje Standard

 

Den ubarmhjertige sandhed er, at du kun tænker på elektrikeren når strømmen er gået. Du tænker kun på VVS’eren, når vandhanen drypper. Og du er kun interesseret i din mekaniker, når bilen er i stykker eller skal serviceres.

Din Bilpartner får dig hurtigt videre, når der er problemer. Og når bilen kører? Ja, så ved vi da godt, at du er ligeglad med os – sådan skal det jo være, for så har værkstedet gjort et godt stykke arbejde.

Du får din frihed tilbage på vejene

For Din Bilpartner mekanikerne handler det om at være der – og være der effektivt - når der er brug for os. På denne måde forstyrres din hverdag mindst muligt, når der er udfordringer med bilen.

Alle vores værksteder arbejder ud fra Den Høje Standard - et sæt af værdier og forpligtelser, der tilsammen sikrer dig og din bil den bedst mulige service. Hver gang. Den Høje Standard omfatter krav til alt fra uddannelse, udstyr og udseende til kundeservice, rådgivning og tilgængelighed.

Danmarks første frie værkstedskæde

Din Bilpartner er et landsdækkende netværk af mere end 140 frie værksteder. Faktisk er vi Danmarks første frie værkstedskæde, idet vi blev etableret i 1985 af Dansk Bilbrancheråd, tidligere CAD. Det betyder mere end 30 års erfaring i at servicere og reparere danskernes biler.


Din Bilpartner er en solid samarbejdspartner

Din Bilpartner har opnået AAA (Trippel-A), den højeste kreditværdighed man kan opnå. For at opnå en AAA skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Den Høje Standard

  • Din bil er vores guld, og vi behandler den sådan

  • Vi har udstyret i orden og arbejder effektivt

  • Vi lytter til dig og rådgiver dig professionelt

  • Bedste uddannelse og højeste kvalitetskrav i branchen

  • Book tid 24/7 og aflever bilen, når det passer dig

– Så er du hurtigt videre!

Kontakt kædekontoret

Din Bilpartner er en kæde af moderne værksteder, der helt ærligt bare elsker at hjælpe, fordi vi har hovedet fuld af biler. Vi har værksteder over hele landet, og vores kædekontor ligger i Odense - midt i Danmark - og lige ved motorvejen.

Har du brug for kontakt til vores bogholderi kan du sende en mail til: bogholderi@dinbilpartner.dk 

Læs Din Bilpartners politik om personoplysninger her.

 

Din Bilpartner
Hvidkærvej 23 D
5250 Odense
Tlf.: 65655000
Email: info@dinbilpartner.dk

CVR.nr: 32142109

Medarbejdere på kædekontoret

Jakob Knudsen

Kædechef
Tlf: +45 9133 4027

Brian Corydon

Kædekonsulent vest
Tlf: +45 9133 4035

Jesper Christensen

Kædekonsulent øst
Tlf: +45 9133 4036

Christina Boel Pedersen

Marketingkoordinator
Tlf: +45 65655000


Vi er der,
når du har brug for os.

Og sørger for,
at du kommer hurtigt videre.