Din Bilpartner – On The Spot

Autoservice lige der, hvor du og din bil er

Din Bilpartners Mobile værksted

NYHED! On The Spot

Vi ved det godt, turen til autoværkstedet kan føles som en af de længste korte ture, du kører i dit liv. Og ville det helt ærligt ikke være nemmere, hvis værkstedet kunne komme til dig i stedet? Jo, er det korte svar og den gode nyhed.

Sig goddag til On The Spot - Din Bilpartners nye mobile værksted. Glem værkstedsbesøg, få i stedet besøg af værkstedet og kom hurtigt videre på stedet.

Men inden du bliver alt for begejstret, så husk lige, at On The Spot er i opstartsfasen, og således ikke er landsdækkende. Endnu. For det er målet: at vores kunder skal køre mindre efter værksted i fremtiden - især når det gælder små reparationer og service af nyere biler.

On The Spot tilbyder lynhurtigt:

Følgende værksteder tilbyder On The Spot:

Din Bilpartner Løgstør Autoværksted

Din Bilpartner Autoteknik Hundelev

Forbehold for On The Spot services: Vi gør opmærksom på, at der ved visse reparationer kan stilles krav fra værkstedet om strømtilslutning. Derudover kan visse reparationer også kræve, at bilen er placeret på et fast og plant underlag. Ydermere kan mekanikere i nogle situationer også vælge at tage bilen med ind på værkstedet, hvis reparationen kræver det. I sådan et tilfælde, vil din bil naturligvis blive returneret til der, hvor mekanikeren hentede den.