Bevar din garanti på bilen

Hos Din Bilpartner kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien

Du har frihed til selv at
vælge
dit værksted

Din Bilpartner reparerer og servicerer din bil efter bilproducentens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvaliteten af bilens originale reservedele.

Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), og du bevarer nyvognsgarantien på din bil.

Bilteknisk data

Alle Din Bilpartner værksteder har adgang til bilteknisk data. Derfor kan du trygt overlade din bil til os og være sikker på, at din bil serviceres fuldstændig, som bilproducenten kræver for at nyvognsgarantien opretholdes.

Dokumentation af udført arbejde

Du skal kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn for at beholde nyvognsgarantien på din bil. 

Hos Din Bilpartner sørger vi for at stemple din servicebog, og desuden får du udleveret et serviceskema, samt en udspecificeret faktura, der bekræfter, at serviceeftersynet er udført i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter.

Var der nogen der sagde brugtvognsgaranti?

Ja, det siger vi her hos Din Bilpartner, og vi siger også bilteknisk data og dokumentation af udført arbejde. Det lyder måske kedeligt, men det har stor betydning for din garanti på reparation. Ved alle vores autoværksteder bliver din bil serviceret med dokumentation, og repareret med reservedele af høj kvalitet. Du kan derfor trygt overlade din bil til et af Din Bilpartners autoriserede værksteder.

Hvad er fordelene ved vores brugtvognsgaranti?

Vi tror på, at en åben og direkte dialog er den bedste måde at få dig hurtigt videre på. Vi tydeliggør derfor altid vores services, priser eller i dette tilfælde vores brugtbilsgaranti, som giver dig:

 • Bevaret nyvognsgaranti inden for garantiperioden
  Da alle vores værksteder har adgang til bilteknisk data, har de altid mulighed for at se, hvad bilproducenterne kræver for at bevare den oprindelige garanti på din bil. Dette inkluderer bl.a. brug af reservedele i kvalitet svarende til de originale.
 • Reparation og servicering efter EU-forskrifter
  Din Bilpartner opfylder alle krav i EU-reglementet, ved at udføre reparation og service efter bilproducentens forskrifter og bruge reservedele tilsvarende kvaliteten af bilens originale reservedele.
 • Dokumentation for alt udført arbejde
  Hver gang du har haft din bil til service, stempler vi din servicebog og udleverer en udspecificeret faktura.
 • 3 års tryghed med garanti på nye reservedele
  Du får garanti på din brugte bil, når du overlader reparation til os. Vi yder hele 3 års garanti på alle reservedele, der udskiftes ved reparation eller service.

Har du spørgsmål omkring garanti på bil, så kan du altid kontakte dit lokale Din Bilpartner værksted. Vores personale er altid klar til at få dig og din bil hurtigt videre.

3 års garanti på nye reservedele

Hos Din Bilpartner bruger vi reservedele, der tilsvarer kvaliteten af din bils originale reservedele. 

Vi giver dig oven i købet 3 års garanti på nye reservedele.
Du får altså 3 år med ekstra tryghed når din bil serviceres eller repareres hos Din Bilpartner. 

Læs vores garantibestemmelser her