Din Bilpartner Friis Autocenter

Friis Autocenter

Uanset hvem du er og hvad for en bil du har, handler vores service om, at du som kunde oplever ægte engagement, rigtig god og brugbar information, reelle valgmuligheder og præcis dokumentation – Det kalder vi almindelig sund fornuft.

Vi forholder os til dine ønsker og behov og allerede ved tidsbestilling får du en prisindikation på reparationen hvis det er muligt. For os er afstemning af pris og tidsforventning, starten på en god service oplevelse.

Der er sammenhæng mellem vores priser og vores ydelser, det betyder at du får værdi for dine penge hos os. Vi gør det vi er gode til – vi har det rigtige udstyr og forebygger ubehagelige overraskelser for vores kunder. For os er Rigtig udstyr og veluddannede mekanikere er for os en forudsætning for god kundeservice.

Hos os får du en optimal serviceret bil, hvor fabrikkens forskrifter er fulgt. Vi dokumenterer at service er udført efter glædende forskrifter og du får de rigtige stempler i servicebogen. Vores værktøj og udstyr bliver løbene kontrolleret. Du kan derfor være sikker på, at målinger og indstillinger bliver udført korrekt første gang.

Vi tilbyder altid en detaljeret gennemgang af din faktura og dokumentation. Derudover rådgiver vi dig om fremtidige service og reparationsbehov, så du kan få overblik over din biløkonomi.

Vores opgave er at holde dig sikkert og problemfrit kørende.

Historie om Friis Autocenter A/S

Virksomheden blev oprindeligt startet af Carsten Friis tilbage i 2000, hvor han købte Pava på Treldevej 150 i Fredericia.

Efter nogle år kom sønnen Thomas til og hurtigt voksede vi ud af lokalerne på Treldevej. Knud Ågårds Autoværksted på smedevænget 2 blev overtaget og vi gav det navnet Pava Autocenter. Pava faciliteterne på Treldevej blev i starten blot forpagtet ud og efterfølgende solgt.

I dag har vi skiftet navn til Din Bilpartner Friis Autocenter, en ændring der kom 1 januar 2011, efter at Thomas Friis blev medejer af virksomheden. I juli 2016 fik vi endnu en gang vokseværk og byggede nyt domicil på Nordre Kobbelvej 5, hvor vi stadig den dag i dag føler os hjemme. Flytningen betød for os en udvidelse i plads til både værksted og bilsalg.

Det har betydet at vi har haft faciliteterne til at sikre vores udstyr er up-to-date, samt giv vores ansatte muligheder for at uddanne sig yderligere inden for bil-elektronik, som gør os i stand til at give kvalificeret rådgivning og den 5-stjernede service vi gerne vil tilbyde jer.

Siden flytningen i 2016 har vi haft travlt, senest er vi blevet et certificeret el- og hybridbils værksted, hvilket vi er utrolig stolte af, da det betyder vi kan give jer en endnu bedre service.

I 2021 valgte Thomas Friis at købe Carsten Friis ud af virksomheden og står nu som ene ejer af virksomheden.

Vi ser frem til at se jer!