Del dit bedste tip til en sommertur og vind præmier for op til 6.000 kr.

Det er nemt at deltage:

  • Tag et billede eller optag en film af dit lokale favorit-spot.

  • Hold telefonen, vandret når tager billedet eller optager filmen.

  • Er det en film, må den maksimalt være 30 sekunder lang, og fortæl gerne, hvorfor du anbefaler stedet.

  • Herefter uploader du bare dit favorit-spot lige her på siden.Sådan vinder du:

Jo mere vi deler Danmark med hinanden, des bedre. Del sitet her og i særdeleshed din egen video eller billede på Facebook. Og opfordr samtidig dine venner til at stemme på din video -  så kunne det jo være, at du vandt konkurrencen.

Vi tæller stemmerne på alle videoer og billeder op d. 17. august, og dem, der har fået flest stemmer, vinder et sæt dæk fra Bridgestone til en værdi af op til 6.000 kr.

Indsend dit hotspot

Brug min lokation


Bemærk at upload kan tage op til 3 minutter. Vi anbefaler, at du benytter en hurtig WIFI-forbindelse, når du overfører filen. Tak for din tålmodighed ...

 


Det med småt

Videoen bliver uploadet med dit navn på YouTube og vises også på dinbilpartner.dk og øvrige medier (sidstnævnte gælder for billeder).

Videoen eller billedet kan blive brugt i redigeret form til promovering af kampagnen. Du har ophavsrettighed og er ansvarlig for indholdet i videoen eller på billedet.

Når du uploader videoen eller billedet, bekræfter du, at de personer, som medvirker herpå, har givet tilladelse til din og tredjemands anvendelse af materialet-

Din Bilpartner forbeholder sig ret til at undlade at uploade en video eller fjerne den igen, hvis vi vurderer, at indholdet er for kommercielt, kan virke upassende eller hvis videoen er i for dårlig teknisk kvalitet. Det samme gælder for billeder.