Værksted Vissenbjerg

I området omkring Vissenbjerg har vi flere værksteder, der er klar til at tage et kig på din bil, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis det bare er tid til det årlige serviceeftersyn. Du finder os blandt andet i Odense, hvor vi har værksteder i flere forskellige bydele. Flere af værkstederne er placeret lige ved motorvejen, så de er lette at finde, hvis du alligevel kører mellem Odense og Vissenbjerg til dagligt. Det bliver altså næsten ikke lettere at komme en hurtig tur på værkstedet, og vi glæder os allerede til at se dig!

13,6 km
+45 66 17 22 30
www.mekanikeren.dk
Holkebjergvej 140
5250 Odense SV

Book tid 
16,5 km
+45 30 88 44 22
www.odas.dk
Volderslevvej 61
5260 Odense S

Book tid 
18,3 km
+45 66 11 99 01
odense-auto.dk
Lisesmindevej 48
5230 Odense M

Book tid 

Hos Din Bilpartner brænder vi altid for at give dig den bedste behandling og service når du kommer på et af vores værksteder, lige meget hvor meget du ved om biler og hvilket mærke og årgang du kører i, så glæder vi os til at hjælpe dig hurtigt videre. Vi gør altid vores bedste for at give dig rådgivning og vejledning som hjælper dig med at afgøre hvad næste skridt er, og sørger for at du får gode råd som du rent faktisk kan bruge til noget.

Blandt andet kan vi give dig et gratis kør grønt-tjek på vores værksted i Vissenbjerg og online, hvor vi kan sørge for at sørge for at du kører så miljøvenligt som muligt. Her tager vi blandt andet et kig på dine dæk, både deres mønster og dæktryk. For vidste du, at du faktisk kan spare op til 10% i brændstof, hvis du sørger for at du har det rette dæktryk og at dit dækmønster ikke er for slidt. Kontakt dit lokale værksted for at høre mere om dette gratis tjek, der er oplagt at få lavet, når du alligevel har din bil forbi værkstedet, for eksempel til service eller klargøring til syn. Husk, at du kan bestille tid online døgnet rundt, så du aldrig skal vente på at værkstedet åbner, for at du kan få tid til dækskifte. Vi glæder os allerede til at se dig på vores værksted i Vissenbjerg. 

Vejhjælp

Vidste du at vi tilbyder vejhjælp over hele landet? Med vores vejhjælpsaftale er du sikker på at der altid er hjælp at hente, lige meget om du har låst dine nøgler inde i bilen på en mandag morgen eller om du er kørt i grøften. Vi når næsten altid frem til dig indenfor 60 minutter, og vi er selvfølgelige også altid tilgængelige, døgnet rundt - året rundt. 

Vores vejhjælp dækker over mange forskellige ting, blandt andet: 


Vi sørger selvfølgelig også for at bringe din bil til dit lokale Din Bilpartner værksted i nærheden af Vissenbjerg, hvis du ikke selv kan køre den. Vores aftale er tilgængelig for både private og erhvervsdrivende. Det giver dig en tryghed, fordi du ved at der altid er hjælp at hente, selv ved de værste skader og mest irriterende og ubelejlige tidspunkter. Du kan læse meget mere om Din Bilpartners Vejhjælp her, og du er også velkommen til at kontakte os hvis du har flere spørgsmål.

Book tid