Værksted Vejle

På vores lokale værksteder i Vejle er du altid sikret dygtig og professionel behandling af dig og din bil, lige meget om du bruger din bil dagligt og er en garvet chauffør og entusiast, eller om din bil blot er et transportmiddel der skal virke når du bruger det, og som du ikke har den helt store viden om. 

I området omkring Vejle finder du flere Din Bilpartner værksteder, der har gjort det til deres største mission at hjælpe dig hurtigt videre - lige meget om det drejer sig om en større reparation, eller måske bare en lækker bilvask til din bil. Blandt andet finder du værksteder i Børkop, Fredericia og Tørring, så lige meget om du bor og arbejder i Vejle, eller dagligt kører til eller fra byen, så er der altid et værksted i nærheden der kan hjælpe dig. Når du booker en behandling eller service hos Din Bilpartner, for eksempel gennem vores online bookingsystem, kan du frit vælge det værksted der passer til dine behov, og du behøver ikke vælge det samme værksted hver gang.

2,2 km
+45 75 82 55 22
www.vejlebilelektro.dk
Ellehammersvej 10
7100 Vejle

Book tid 
8,6 km
+45 75 85 21 28
www.karrosserigaarden.dk
Rommes Ager 2
7100 Vejle

Book tid 
11,3 km
+45 70 60 56 04
www.borkopautoteknik.dk
Industrivej 52
7080 Børkop

Book tid 
15,5 km
+45 30 55 45 80
www.losningautoservice.dk
Krollerupvej 40
8723 Løsning

Book tid 
17,7 km
+45 75 80 10 66
www.damgaardauto.dk
Aalevej 58
7160 Tørring

Book tid 
18,5 km
+45 75 67 65 91
www.kellersauto.dk
Boringvej 11
8763 Rask Mølle

Book tid 
19,2 km
+45 75 93 02 13
www.friisautocenter.dk
Nordre Kobbelvej 5
7000 Fredericia

Book tid 

Reparation og service hos dit lokale værksted

Hos Din Bilpartners værksted i Vejle og i de omkringliggende byer, byder vi på mange forskellige behandlinger og services, som du kan vælge imellem, lige meget om det er akut eller om det bare er ved at være tid til serviceeftersyn. Vores mange mekanikere over hele landet  brænder for deres arbejde og vil gerne være med til at give dig en rigtig god oplevelse. Vi er specialister i langt de fleste mærker, og du skal aldrig køre langt for at finde et værksted der ved alt om din bil. 

Om du har travlt og skal videre med det samme når du har afleveret din bil, eller om du har tid til at nyde en god kop kaffe mens vi skifter dine dæk - det er helt op til dig, og vi skal nok gøre det bedste for at dit besøg på vores værksted i Vejle passer ind i dine planer. Nederst på siden finder du vores kontaktinformation, og du skal ikke tøve med at kontakte os hvis du har spørgsmål. Derudover kan du på værkstedets egen hjemmeside finde meget mere information, for eksempel åbningstider, direkte telefonnummer og meget mere. Du kan også bare booke tid til en behandling i vores online bookingsystem, så skal du ikke vente på at nogen tager telefonen, og du kan vælge lige den tid der passer ind i dit program. 

Nedenfor kan du finde mere information om nogle af vores reparationer og services, der er tilgængelige hos de fleste af vores værksteder. Vi glæder os til at se dig og din bil på vores værksted i Vejle og vi ser endnu mere frem til at hjælpe dig, så du kan komme hurtigt videre med din dag!

Din Bilpartner Stort Serviceeftersyn

Er din bil udenfor fabriksgarantien, og er det ved at være tid til service? Så kig forbi Din Bilpartners værksted i Vejle, til vores store serviceeftersyn til biler uden for fabriksgaranti. Har du en ældre bil, eller måske en bil der kører mange kilometer årligt, så kan det være relevant med det store serviceeftersyn, der indebærer en bred vifte af punkter som vi går igennem, for at sikre at din bil er sikker, og samtidig forebygger vi skader og reparationer på bilen. Nedenfor kan du se nogle af de punkter som din mekaniker vil gennemgå ved et stort serviceeftersyn på dit lokale værksted i Vejle. 

Vi vil også sørge for at smøre hængsler og låse, udskifte diverse olier og filtre samt læse fejlkoder i bilens software, så det kan udbedres. Til sidst vil vi give bilen en prøvekørsel og tyverisikre dine nummerplade. 

Dette er  blot nogle af de ting vi vil gennemgå, og har du allerede oplevet en udfordring med bilen, for eksempel en underlig lyd, eller et hængsel der virker løst når du smækker døren, må du meget gerne informere os om den når du afleverer bilen, så vi er ekstra opmærksomme på at undersøge dette, og få det udbedret

Hvilket serviceeftersyn er det rigtige for mig? 

Er du i tvivl om hvilken af vores serviceeftersyn der er den rigtige for din bil? Så skal vi nok hjælpe dig! Det er lidt forskelligt hvilken type serviceeftersyn der er den rigtige, men hvis din bil er inden for fabriksgarantien, kan vi anbefale vores basis serviceeftersyn, hvor vi blot vil undersøge og forebygge reparationer på din bil. Dette gør vi blandt andet ved at skifte motorolie og -filter, samt tjekke forskellige dele af bilen, der normalt kan være problemområder. 

Er din bil udenfor fabriksgarantien, anbefaler vi lille serviceeftersyn eller stort serviceeftersyn. Jo ældre din bil er, og jo flere kilometer du kører årligt, des større vil behovet være for det store eftersyn, men kontakt dit lokale autoværksted i Vejle for mere information. Desuden kan det også have indflydelse på hvor ofte der er et behov for et serviceeftersyn.

Book tid