Værksted Struer

Leder du efter et dygtigt og professionelt værksted i midt-/vestjylland, der tager bekymringer omkring din bil seriøst, og som kan tilbyde dig en lang række services og reparationer til både nyere og ældre biler. Så tril ind forbi Din Bilpartners værksted i Struer, eller et af vores andre værksteder i lokalområdet, for eksempel i Holstebro.

14,2 km
+45 97 42 22 04
www.shell-dinbilpartner.dk
Viborgvej 42
7500 Holstebro

Book tid 
15,6 km
+45 97 42 49 63
www.mejdalauto.dk
Prins Buris Vej 24-26
7500 Holstebro

Book tid 

Lige meget om du kører i en stor, ny bil eller en bil af ældre dato, så er du altid velkommen på vores værksteder over hele landet, og vi gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse når du besøger os. Det betyder at vi giver dig gode råd og vejledning som du rent faktisk kan forstå og bruge til noget, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at vurdere hvad næste skridt er, hvis du for eksempel skal have lavet en større reparation. 

Hos Din Bilpartner mener vi at det skal være så let som muligt at være bilejer, der er ofte mange bekymringer der hører med, for eksempel reparationer, service og meget andet, og derfor har vi lavet en lang række tiltag, der kan gøre det langt lettere for dig! Blandt andet tilbyder vi vejhjælp over hele landet, service- og reparationsaftaler til både private og erhvervsdrivende, samt hjælp til finansiering, leasing og meget andet. 

Nedenfor kan du også læse mere om nogle af vores mange tilbud og services til vores kunder. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, eller dit lokale værksted i Struer. Vi glæder os allerede til at se dig, og sørge for at du kan komme hurtigt videre. 

Dæklapning  

Du kender det sikkert godt - en punktering kommer altid på det dårligste tidspunkt og når du mindst venter det. Derfor er vi selvfølgelig hurtige til at komme til undsætning, når du har fået en punktering. Tidligere kunne du sikkert selv klare en punktering, der sættes i med en prop udefra. Dette er dog lavet om, så det ikke længere er lovligt som en langsigtet løsning, og dækket skal nu lappes indefra. 

Når vi lapper et dæk hos Din Bilpartners værksted i Struer, tager vi først dækket af, og sørger for at rense det, så sten, glas, metal eller andet bliver fjernet og ikke kan lave andre huller i dækket, hvis det får chance for at ‘arbejde’ med gummiet. Derefter laver vi hullet med en lapning der sørger for at der lukkes helt tæt omkring hullet. Vi leder også efter andre utætheder. Dækket sættes på igen, og det er så godt som nyt. 

Nogle gange kan et dæk dog være for skadet til at det kan repareres ordentligt, og i sådan et tilfælde vil vi selvfølgelig også komme med et tilbud på et nyt sæt dæk. 

Du kan selvfølgelig også selv gøre noget for at undgå punkteringer, selvom man aldrig helt kan fjerne chancen for punkteringer. Men du kan blandt andet sørge for at køre udenom, hvis du ser sten eller glasskår på vejen. Pas selvfølgelig på modkørende trafik og andre på vejen. Derudover bør du sætte farten ned når du kører på grus eller grusveje. Dette er også med til at mindske chancen for at du får stenslag, fordi hurtigt fart er med til at svinge sten og grus og fra vejen. 

Stenslagsreparation

Et stenslag kommer lige så ubelejligt som punkteringer, og derfor sørger vi selvfølgelig også for at reparere dette for dig. I mange tilfælde kan et stenslag klares med en limning af slaget, så det ikke breder sig og mindsker styrken af forruden, men i andre tilfælde, for eksempel hvis stenslaget mindsker chaufførens udsyn eller hvis der er en flænge, så kan der være behov for at ruden udskiftes.

Book tid