Værksted Rønde

I Rønde på Djursland ser vi altid frem til at du triller ind på vores værksted, også selvom vi ved at du kun tænker på os når du har brug for hjælp til din bil. Din bil er vigtig for dig, og derfor er den vigtig for os, og vi vil altid gøre vores bedste for at du kan komme hurtigt videre, lige meget om det er en større skade, eller bare et lille stenslag der skal limes, så det ikke udvider sig.

5,2 km
+45 86 37 97 77
www.thorsagerauto.dk
Nørregade 9
8410 Rønde

Book tid 
5,4 km
+45 29 27 35 71
www.dinbilpartner-djurs.dk
Vestre Molsvej 35 A
8420 Knebel

Book tid 
16,8 km
+45 86 22 75 17
dinbilpartnerlystrup.dk
Bremårevej 11
8520 Lystrup

Book tid 
18,3 km
+45 86 17 25 88
www.risskovautoteknik.dk
Vejlbjergvej 10
8240 Risskov

Book tid 
18,3 km
+45 86 74 22 44
www.kvikcenter.dk
Mossøvej 8
8240 Risskov

Book tid 

Udover Din Bilpartners lokale værksted i Rønde, finder du os også i Knebel, Lystrup og længere sydpå mod Århus, blandt andet i Risskov. Der er derfor altid et værksted i nærheden, der har tid til at tage et kig på din bil for dig, også hvis det er noget der skal klares hurtigst muligt. 

Din Bilpartner vil gerne gøre det lettere for vores kunder at være bilejere, og derfor har vi lavet en lang række tiltag, der også kan hjælpe dig udenfor værkstedet, blandt andet gennem vejhjælp og finansiering. Du kan selvfølgelig også booke tid online, døgnet rundt, så du aldrig skal vente på at værkstedet åbner, for at finde en ledig tid der passer ind i dit program. Når du booker tid online får du et let overblik over vores services og reparationer, og du kan også let se priser, mere information og meget andet - og så kan du selvfølgelig vælge mellem en lang række tillægsydelser, som du passende kan få udført, når du alligevel har bilen en tur forbi værkstedet - måske skal vi gøre din bil ren for dig, eller måske kunne du godt tænke dig at vi lige tog et kig på dine bremser. Mens de fleste af vores værksteder har åbent fra 8-16 i hverdagen, har nogle åbent efter aftale i weekenden eller om aftenen. Kontakt dit lokale værksted i Rønde, for at høre om det er en mulighed. 

Klargøring til syn

Er det ved at være tid til at du skal til syn? Så er det en god idé at kigge ind forbi Din Bilpartners værksted i Rønde, så vi kan undersøge din bil for fejl og mangler, så din bil ikke skal til omsyn. Ved vores klargøring til syn sørger vi for at tage et kig på dæk, bremser, undervogn og mange andre dele, der kan give problemer ved biler der har kørt mange kilometer. Du kan læse mere om klargøring til syn her.

Book tid