Værksted Knebel

På vores lokale værksted i Knebel tilbyder vi altid en lang række services og reparationer til vores kunder. Udover Knebel, finder du os også i Hornslet, Lystrup, Rønde og Risskov, og vi glæder os altid til at tage imod dig og din bil, hos et af vores lokale værksteder.

4,8 km
+45 29 27 35 71
www.dinbilpartner-djurs.dk
Vestre Molsvej 35 A
8420 Knebel

Book tid 
15 km
+45 86 37 97 77
www.thorsagerauto.dk
Nørregade 9
8410 Rønde

Book tid 
15,4 km
+45 86 22 75 17
dinbilpartnerlystrup.dk
Bremårevej 11
8520 Lystrup

Book tid 
15,6 km
+45 86 74 22 44
www.kvikcenter.dk
Mossøvej 8
8240 Risskov

Book tid 
15,6 km
+45 86 17 25 88
www.risskovautoteknik.dk
Vejlbjergvej 10
8240 Risskov

Book tid 
19,3 km
+45 86 97 44 89
www.karlbyauto.dk
Slotsvej 21, Karlby
8543 Hornslet

Book tid 

Når du besøger Din Bilpartners værksteder i området kan du altid regne med professionel behandling og god service, og vores dygtige mekanikere ser frem til at tage et kig på din bil, om den er ny eller gammel eller om I kommer forbi til en større reparation eller blot skal have skiftet til vinterdæk.

Book tid online

Hos Din Bilpartner vil vi gerne gøre livet som bilejer lettere for dig. Derfor kan du altid booke tid online, både på mobil og computer, så du også kan bestille tid når du er på farten. Med vores online booking-platform kan du selv vælge den dato og tidspunkt der passer dig, på dit lokale værksted i Knebel, eller et af vores mange andre værksteder. 

Derudover har du mulighed for at læse mere om de forskellige services og værkstedet pris, men også vælge mellem vores mange forskellige tillægsydelser. Blandt andet kan du få lavet et helt gratis kør-grønt tjek af din bil og kørsel, mens du alligevel har bilen til service, eller det kan være vi lige skal tage et kig på bilbatteriet, når du skal have sat vinterdæk på, så du er sikker på at din bil er klar til at gå vinteren i møde. 

Når du booker tid online kan du også selv vælge om du vil aflevere bilen om morgenen, og så hente den senere, når du har fri fra arbejde eller studie, eller måske når du er færdige med de daglige ærinder. På nogle værksteder er det endda muligt at låne en bil, så du ikke skal aflyse dine planer, bare fordi din bil skal på værksted. 

Bilvask og indvendig rengøring

Har du din bil en tur forbi vores værksted, enten til service, en reparation eller noget helt andet? Hvorfor så ikke forkæle dig selv og din bil, med en grundig bilvask, og måske endda en rengøring. På vores værksted i Knebel tilbyder vi nemlig både bilvask og rengøring, foretaget af vores dygtige mekanikere. 

Når du har din bil forbi vores værksted til en bilvask, sørger vi for at den bliver gjort rent for snavs og mudder, og sikrer at fugleklatter, blade og lignende bliver taget af, så de ikke kan lave syreskader på lakken. Derudover ved vi lige hvor skidt kan gemme sig, så det kan blive fjernet og ikke laver begyndende rustskader. 

Husk, at det er vigtigt at du ikke vasker din bil for meget. Hyppig bilvask laver ikke bare små ridser i lakken, men kan også være med til at slide den tynd, så bilen bliver mere modtagelig overfor rust og syreskader. 

Du kan også forkæle dig selv med en indvendig rengøring af din bil - her sørger vi for at banke måtter af, støvsuge og tørre støv af, så bilen ser ud som ny - både indvendigt og udvendigt. Den perfekte forkælelse, når du alligevel er forbi vores værksted. 

Vintertjek

Når vinteren nærmer sig og vejene og morgenerne bliver koldere, er det en god idé at kigge ind til dit lokale Din Bilpartner værksted i Knebel til vores vintertjek. Ved vores vintertjek sørger vi for at tage et kig på bilens batteri, dækkene og meget andet. Blandt andet sørger vi for at undervognen, udstødningen, styretøj og lygter er i orden, så du kan være sikker på at din bil er klar til vinteren, og både kan klare de våde veje og holde bilen varm indeni.

Book tid