Værksted Karlslunde

I området omkring Karlslunde og København finder du mange forskellige værksteder der samarbejder med Din Bilpartner, og som glæder sig til at hjælpe dig med din bil, så du kan komme hurtigt videre. Vores professionelle og dygtige mekanikere i hele landet er passionerede og brænder for at passe på din bil, lige meget om det er en stor ny model med masser af fedt udstyr eller en ældre model, der måske skal bruge lidt ekstra kærlighed.

1,4 km
+45 46 15 00 66
www.jcbiler.dk
Søhøj 1-3
2690 Karlslunde

Book tid 
7,3 km
+45 91 89 10 08
www.rstbiler.dk
Broenge 1
2635 Ishøj

Book tid 
7,6 km
+45 35 35 35 87
au2vest.dk
Værkstedsvej 38
4600 Køge

Book tid 
9,4 km
+45 35 35 35 87
au2vest.dk
Rugvænget 33
2630 Taastrup

Book tid 
10,1 km
+45 26 39 73 32
www.vautoteknik.dk
Hedelykken 8A
2640 Hedehusene

Book tid 
12,1 km
+45 43 63 21 10
www.autotrim.dk
Rydagervej 17A
2620 Albertslund

Book tid 
12,1 km
+45 46 74 12 34
auto5.dk
Industrivej 3
4000 Roskilde

Book tid 
13,7 km
+45 56 28 20 52
www.dinbilpartnerkøge.dk
Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge

Book tid 
16,9 km
+45 27 11 09 11
www.benningsbiler.dk
Nyholms alle 5
2610 Rødovre

Book tid 
17,6 km
+45 28 12 70 75
www.chmauto.dk
Landlystvej 44
2650 Hvidovre

Book tid 
19,2 km
+45 44 66 66 11
www.dinbilpartnerballerup.dk
Tempovej 40
2750 Ballerup

Book tid 
19,2 km
+45 57 52 64 14
borupauto.dk
Bækgårdsvej 35
4140 Borup

Book tid 
19,6 km
+45 36 17 18 00
www.danskautoservice.dk
Lyshøjgårdsvej 80
2500 Valby

Book tid 

Når du kommer på vores værksted i Karlslunde betyder det heller ikke noget om du er ekspert i biler eller om du ikke kan kende forskel på en bøsning og en bolt - vi er altid klar til at hjælpe, og give dig gode råd på et sprog du kan forstå, og som du rent faktisk kan bruge til noget. 

Udover i Karlslunde, finder du os også mange andre steder i nærområdet, og der er altså altid et værksted i nærheden, der har tid til at tage et kig på din bil. Du finder blandt andet Din Bilpartners værksteder i Køge, Ishøj, Hedehusene og Albertslund, men også tættere på København, for eksempel i Rødovre og Hvidovre, hvis du dagligt kører ind til byen. Du kan frit vælge fra gang til gang hvilket værksted du vil besøge, så der er altid en chance for at finde et værksted der er ekspert i dit mærke og din model!

Du har både mulighed for at vente på vores venteværelse med en varm kop kaffe mens vi tager et kig på din bil eller laver en reparation, men du har også mulighed for at aflevere din bil om morgenen inden du kører på arbejde eller studie, og så kan du hente den igen når du har fri - så har vi den klar til dig. Nedenfor kan du læse lidt mere om hvordan vi har gjort det ekstra let for dig at være kunde hos Din Bilpartner - det er nemlig vigtigt for os, at du aldrig skal bekymre dig,  når du afleverer din bil hos os, vi glæder os nemlig til at passe på den for dig. 

Online booking - døgnet rundt

Vi har gjort det let for dig at finde en ledig tid på vores værksted i Karlslunde - og også på alle vores andre værksteder. Du kan nemlig bestille tid online, så du aldrig behøver vente på at værkstedet åbner for at du kan ringe til dem. I vores online bookingsystem vælger du blot det værksted du gerne vil besøge, og derefter vælger du den dato og det tidspunkt der bedst passer dig. Så vælger du den service eller ydelse du skal have, hvorefter du kan se mere information som pris, hvor lang tid det tager og lignende. Du har også mulighed for at vælge tillægsydelser når du nu alligevel er på vores værksted. Blandt andet kan vi tage et kig på dit airconditionanlæg, hvis du for eksempel oplever lugtgener i din bil, eller hvis den ikke køler effektivt nok. Vi kan også forkæle din bil med en bilvask eller en grundig indvendig rengøring. 

Så skynd dig at bestille tid til dit næste værkstedsbesøg i dag - vi ved godt at du kun tænker på din mekaniker i Karlslunde når du har brug for os, men derfor glæder vi altså til at du besøger os alligevel!

Hjulskifte og dækskifte

Hos Din Bilpartners værksted i Karlslunde vil vi gerne hjælpe dig næste gang du skal have skiftet dæk, så du er sikker på at det bliver gjort på en sikker måde og med stor ekspertise. 

De fleste skifter deres dæk mellem vinter- og sommersæsonen, mens andre kører med helårsdæk. Vi anbefaler altid er du er i rimelig god tid når du skal have skiftet dæk, så du er sikker på at det bliver gjort inden det rigtig kolde vejr rammer. Man plejer at sige at man bør skifte til vinterdæk, når temperaturen ligger stabilt under 7 grader. Så kan du være rimelig sikker på at du ikke vågner til frost på vejene, mens du stadig har sommerdæk på. 

Derfor bør du også skifte tilbage til sommerdæk, når temperaturen ligger stabilt over 7 grader. 

Men hvorfor er det så vigtigt at skifte mellem sommer og vinterdæk? Først og fremmest skal du tænke på at dækkene er lavet til deres respektive sæsoner. Dette afspejles blandt andet på hårdheden af dækket og mønsteret - og nej, det er ikke en god idé at køre med vinterdæk hele året, vinterdæk har nemlig ikke det samme greb på varme veje som sommerdæk har. Desuden slides vinterdæk hurtigere på varme veje end kolde, og du skal altså købe nye sæt oftere. 

Sommerdæk går selvfølgelig heller ikke om vinteren, fordi dækmønsteret ikke er så dybt, og derfor har den ikke greb når der er frost på vejene. 

En anden løsning er helårsdæk. Disse slides lidt hurtigere end de andre typer, men kan bruges året rundt, så længe der ikke falder store mængder sne og at vejene fryser helt til. Det er altså bedst hvis du kører i de større byer, og ikke skal køre for meget på motorvejen. 

Hos Din Bilpartners værksted i Karlslunde kan vi også hjælpe dig hvis du har brug for et tilbud på nye dæk, og vi er selvfølgelig også altid klar med gode råd og vejledning!

Dæklapning

Vi bliver ved dæk - vi tilbyder nemlig også dæklapning, og anbefaler altid at du komme til os, hvis du er så heldig at punktere. Det er nemlig ikke længere en lovlig løsning at bruge en prop til at lappe hullet udefra som langfristet løsning - dit dæk skal lappes indefra, og det kan vi let gøre på vores værksteder.

Her sørger vi for at tage dækket af, teste det for flere huller eller skader der kan arbejde med gummiet og blive til punkteringer. Vi fjerner rester af glas, sten og metal og lapper dækket indefra. I nogle tilfælde kan dækket være for skadet til at redde, og så giver vi selvfølgelig et tilbud på nye dæk. 

Du kan mindske risikoen for punkteringer ved at holde øje med sten, glasskår og metal på vejen, samt sænke farten når du kører på løse underlag som grus eller grusveje.

Book tid