Værksted Højer

Du finder flere forskellige værksteder i nærheden af Højer, der inden kort tid kan tage et kig på din bil. Blandt andet kan du finde os i Tinglev, Rødekro og Bylderup Bov, men også i de større byer i området hvis du til dertil for at arbejde eller studere.

25 km
+45 42 21 83 17
www.dinbilpartnerhansen.dk
Bygade 29
6372 Bylderup Bov

Book tid 
34,9 km
+45 74 64 41 16
www.tinglev-autocentral.dk
Flensborg Landevej 6
6360 Tinglev

Book tid 
39,6 km
+45 74 66 64 48
www.dungartauto.dk
Kirkegade 11
6230 Rødekro

Book tid 

På vores mange lokale værksteder stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, og derfor kan vi også hjælpe dig på andre tidspunkter, end når du har brug for en akut reparation. Vi har blandt andet lavet en lang række tiltage, der skal være med til at gøre din køreoplevelse bedre, og få dig til at bekymre dig mindre om livet som bilejer. Vi kan blandt andet give dig vores guide til hvordan du kan køre grønnere og mere miljøvenligt, og samtidig spare penge på brændstof! Du kan læse nogle af vores mange tips her, men du kan også få et gratis kør-grønt tjek, på mange af vores værksteder:

Vil du vide mere om hvordan du kan spare penge og køre bil mere miljøvenligt? Så læs vores  guide til mere miljøvenlig kørsel. Nedenfor har vi også samlet nogle af vores mange andre populære og brugbare services, som vi tilbyder på vores lokale værksted i Højer. 

Din Bilpartners Ferietjek

På dit lokale værksted i Højer kan vi lave et Ferietjek, så du er sikker på at din bil er helt i orden, inden du kører på ferie i varmen sydpå. Her sørger vi blandt andet for at kigge på bilens batteri, så I slipper for nedbrud på Autobahn eller på vej over Storebæltsbroen på weekendturen til København. Ved vores Ferietjek undersøger vi hele 28 punkter på bilen, så selv ikke den mindste udfordring skal stoppe jeres ferie. Vi tager for eksempel et kig på motorolie og -filter, bremser, hjullejer, lygter og meget andet.  

Vask og indvendig rengøring

Har du brug for at give din bil lidt ekstra forkælelse? Så tril forbi dit lokale værksted til en udvendig vask og indvendig rengøring, hvor en af vores mekanikere sørger for at komme ind i alle de små sprækker og gemmesteder, så snavs og mudder fjernes, så der ikke er nogen fare for syreskader fra fugleklatter, rust eller ridser fra småsten. Skal din bil forkæles ekstra meget, kan den også få en kabineopfrisker, hvor vi renser og desinficerer dit klimaanlæg.

Book tid