Hobro Autoværksted

Hos Din Bilpartner er der aldrig langt til kvalitetsoplevelser for både dig og din bil, når du har brug for det. Vi ved, at din bil betyder frihed, og vi ved også, at du kun tænker på din mekaniker, når bilen er i stykker eller skal serviceres. Derfor hjælper vi dig og din bil med at komme hurtigt videre, så det bliver mindst besværligt for dig. Og af netop den grund er Din Bilpartner Danmarks måske bedste autoværksted.

23,2 km
+45 86 42 41 40
www.blommevejensauto.dk
Blommevej 4
8930 Randers NØ

Book tid 
23,8 km
+45 86 65 12 00
en-motorservice.dk
Kirkegade 29
8830 Tjele

Book tid 
25,7 km
+45 86 42 92 44
www.kvikcenter.dk
Fjordvej 25
8930 Randers NØ

Book tid 

Søg og find værksted i Hobro

Med mere end 150 Din Bilpartner værksteder spredt over det danske land, finder du let dit lokale bilværksted. Du kan bruge kortet ovenfor til at søge efter dit postnr. eller din by. Du har mulighed for at zoome ind og ud samt at klikke på de forskellige værksteder for at få flere informationer. Hvis du har spørgsmål, kan du let kontakte dit lokale værksted, og har du behov for autoservice kan du selvfølgelig også booke tid online.

I Hobro finder du ét værksted i byen, men der findes også flere i byerne omkring. Længere nede kan du se flere oplysninger om værkstedet, og hvordan du kommer i kontakt med dem. Du kan booke tid direkte hos værkstedet, til netop de behandlinger eller reparationer du har brug for. Hvis du har spørgsmål, for eksempel om reservedele, er du naturligvis altid velkommen til at ringe, så hjælper vi dig i den rigtige retning og kan give dig en vurdering af hvor lang tid det vil tage, prisen og hvornår vi kan løse opgaven for dig.

(nederst på siden)

Reparationer og services

Vi foretager reparationer og services af alle bilmærker og årgange. Det giver dig et autoværksted du kan stole på i det lange løb, også hvis du skifter bil gennem årene. Vi har et bredt udvalg af behandlinger og services, der passer til mange forskellige biler. Vores kunder kan forvente at vi vil servicere jer og jeres bil med den største professionalisme på vores værksteder og bilforhandlere i 9500 Hobro.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores services, men du kan også se dem alle her og læse mere. Du kan blandt andet finde mere information om vores airconditionservice, 4-hjulsudmåling og sporing samt det store serviceeftersyn til biler uden for fabriksgarantien. Nogle af behandlingerne kan variere fra værksted til værksted, så kontakt værkstedet direkte hvis du har spørgsmål.

Bilvask

Hvorfor skal en mekaniker vaske din bil? Fordi vi kender den og ved hvordan den vaskes mest hensigtsmæssigt. Desuden er det ideelt at kombinere med en anden service, for eksempel når du alligevel er her til dit serviceeftersyn. Du kan også kombinere det med vores ferietjek så du er klar til kør-selv-ferien eller når vinteren står for døren.

Når din mekaniker i Hobro vasker din bil er du sikret en forsigtig hånd, der slider mindst muligt på din bil. Hvis du vasker din bil én gang i måneden sikrer du at intet snavs og skidt sidder længe nok til at skade bilens lak eller paneler, og du vasker heller ikke bilen mere end bilen kan tåle. Bilvask slider, så det skal gøres rigtigt.  Din mekaniker kender de uskrevne regler for dit specifikke bilmærke, og vi sørger for at vi får alle kroge og hjørner med. Den udvendige bilvaske gælder både lakken, dæk og fælg, ruder, viskere, nummerplade og alle andre steder hvor der kan samle sig snavs.

Husk, at vi også altid kan tage os af den indvendige rengøring af din bil, og dette er også ideelt at kombinere med andre behandlinger.

Bremseeftersyn

Leder du efter et værksted i Hobro der kan lave eftersyn af dine bremser? Et bremseeftersyn er med til at sikre at dine bremser og bremseklodser virker som de skal. Når vi efterser dine bremser starter vi med at skille dem ad, hvorefter vi rengør dem, smører dem og samler dem igen, og vi gør det selvfølgelig for bremserne både foran og bagved. 

Der er flere anledninger hvor det er oplagt at tage et kig på dine bremser, så du ikke glemmer det. Vi kan for eksempel gøre det i forbindelse med et ferietjek, hvor vi sørger for at din bil er helt klar til at køre landet eller Europa tyndt. Vi kan også gøre det når din bil er til service, eller når du er på værkstedet for at skifte mellem vinter- og sommerdæk - så du ikke behøver køre på værkstedet mange gange om året.

Dine bremsers stand afhænger både af hvor meget du kører, hvilken bil du har, men også din kørestil. Hvis du altid bremser meget langt og forsigtigt, kan det slide på dine bremseklodser og skiver - sørg derfor for at lave nogle lidt kortere og hårdere opbremsninger engang imellem.

Batteritjek

Ved et batteritjek sørger din mekaniker i Hobro for at tjekke batteriets stand. Ved mange korte køreture kan der slides meget på batteriet, fordi det ikke lades særlig meget op, og det kan give dig problemer i de kolde måneder - Vi kan tjekke dit batteri når du er forbi, også i forbindelse med serviceeftersyn eller vintertjek, så slipper du for at stå med en slukket bil en kold vintermorgen.

Online booking - let for dig

Vores online bookingsystem gør det let for dig at booke tid til serviceeftersyn, batteritjek eller noget helt andet hos vores værksteder i 9500 Hobro. Ved online booking kan du finde tid når det passer dig, og du er ikke bundet af vores åbningstider for at kunne komme i kontakt med os. Du får også et godt billede af vores service koster,  så du er forberedt. Husk dog at der kan være dybtstikkende problemer der kræver yderligere reparation - men vi gør selvfølgelig ikke noget uden din tilladelse.

Tryk blot på det værksted du ønsker at benytte, så kommer du ind på deres bookingside. Her kan du vælge hvilken ydelse du gerne vil have, og tilvælge andre, for eksempel en indvendig rengøring. Du vælger selv hvornår du vil aflevere og afhente bilen, og du kan også vælge en lånebil hvis det er muligt hos værkstedet.

Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt videre!

Book tid