Værksted Hjørring

På Din Bilpartners lokale værksted i Hjørring, glæder vi os altid til at tage imod dig, og hjælpe dig med at komme hurtigt videre, lige meget hvilken service, reparation eller behandling du kommer for at få foretaget. Vores dygtige og engagerede mekanikere, vil gøre deres bedste for at det bliver en god oplevelse for dig, for vi ved at turen på værkstedet tit kommer med bekymringer for regninger, skader og udskiftninger.

9,8 km
+45 30 25 78 01
www.at-h.dk
Navervej 4
9480 Løkken

Book tid 
11,1 km
+45 98 98 22 60
www.vraa-autotech.dk
Sigenvej 3
9760 Vrå

Book tid 
18,8 km
+45 98 47 31 41
www.lendum-ny-auto.dk
Tårsvej 15
9870 Sindal

Book tid 

Vi er altid klar til at give dig ærlig og realistisk vejledning, som kan hjælpe dig med at vurdere hvad det næste skridt er, og under vores online bookingsystem, kan du let se priserne på de forskellige services og ydelser på dit lokale værksted. Vi er også ligeglade med hvilket bilmærke, model eller årgang du triller ind på værkstedet i, vi sørger for at give alle vores kunder den bedst mulige behandling, for vi ved nemlig at din bil er vigtig for dig, og derfor er det selvfølgelig og rigtig vigtig for os!

Udover i Hjørring, finder du også Din Bilpartners værksteder i andre byer i området omkring det nordligste Jylland. Du finder blandt andet lokale værksteder i Sindal, Løkken og Vrå, men også længere sydpå mod Aalborg og ud mod Thisted. Arbejder du altså i de større byer, slipper du næsten ikke for at komme forbi et Din Bilpartner værksted på din vej, og der er altid et værksted i nærheden, der kan tage et kig på din bil inden for kort tid. 

Dækopbevaring

Det er ikke alle der har plads eller har lyst til at opbevare et ekstra sæt dæk i deres garage eller i loftrummet, hvis du bor i lejlighed. Derfor tilbyder mange af vores lokale værksteder at opbevare dine dæk for dig, på et af vores dækhoteller. Når du får dine dæk opbevaret på et af disse, sørger vi for at skifte dine dæk, rense dem der bliver taget af, så der ikke sidder småsten der kan arbejde med gummiet og så lægger vi dem til opbevaring. På vores dækhoteller kommer der ikke fugt ind, og der er en stabil temperatur, der sikrer dækkenes kvalitet. Derudover er de både forsikret og tyverisikret, så du behøver slet ikke tænke på dem før de skal på igen. Når vi sætter dem på igen ved sæsonskifte, sørger vi for at afbalancere og justere dækkene, så din bil ikke hopper og ryster, når du sætter dig ind i den igen.

Book tid