Værksted Grindsted

Leder du efter et værksted i nærheden af Grindsted, der har tid til at tage et kig på din bil, lige meget hvor stor, lille, ny eller gammel den er? Vores professionelle mekanikere brænder for at give dig en god oplevelse når du kommer ind på et af vores værksteder, og vi er altid klar til at forkæle din bil, lige meget om det er med en grundig bilvask eller et grundigt serviceeftersyn, hvor vi tjekker bilen fra antenne til dæk.

1,1 km
+45 75 32 12 46
www.MJunker.dk
Industrivej 17
7200 Grindsted

Book tid 

På vores værksted i Grindsted er det vigtigt for os at du er tryg når du afleverer din bil til os. Blandt andet kan du altid stole på at vi giver dig ærlig rådgivning som du kan bruge til noget, lige meget hvor meget du ved om biler - om du er selvudnævnt ekspert eller en forsigtig førstegangsbilejer. Vi møder dig hvor du kan være med, og har altid et godt råd i ærmet, der skal gøre livet som bilejer lettere for dig - blandt andet tilbyder vi et gratis kør-grønt tjek hos mange af vores værksteder, hvor vi blandt andet undersøger dine dæk, og rådgiver dig om hvordan du kan bruge additiver og motorens til at udlede mindre giftstoffer fra dit brændstof. 

Derudover har vi gjort det let for dig at bestille tid på dit lokale værksted i Grindsted. På vores online bookingplatform kan du selv vælge den dato og det tidspunkt der passer dig, og vi giver dig et tydeligt billede af hvilke services og reparationer der er tilgængelige på dit lokale værksted. 

Du kan booke tid online både på din mobil og din computer - så det er ikke noget problem at booke tid til mekaniker, også når du er på farten. Derudover kan du vælge tillægsydelser som bilvask og rengøring, eller notere om du vil vente mens vi udfører arbejdet eller om du afleverer bilen om morgenen og henter den om eftermiddagen.

Book tid