Værksted Frederikssund

I nærområdet omkring Frederikssund finder du flere værksteder der samarbejder med Din Bilpartner, og som kan give dig den samme gode service, som du kender fra alle vores andre værksteder rundt omkring i landet. Udover i Frederikssund har vi også autoværksteder i Ølstykke og Skævinge, og i området omkring København og Roskilde finder du også mange andre værksteder, så der er altid en mekaniker i nærheden, der kan hjælpe dig med din bil inden for kort tid. Den letteste måde at finde en ledig tid hurtigst muligt, er ved at bruge vores online bookingportal, hvor du kan se alle de ledige datoer tidspunkter på et værksted efter dit valg. Har dit nærmeste værksted i Frederikssund ikke en ledig tid, så kan du let vælge et af de mange andre værksteder i området!

6,9 km
+45 87 10 10 10
bnautoteknik.dk
Korshøj 13
3600 Frederikssund

Book tid 
11,5 km
+45 47 10 04 04
ølstykkeauto.dk
Hvedemarken 10
3650 Ølstykke

Book tid 
14,5 km
+45 48 28 85 44
www.dinbilpartnerskaevinge.dk
Industrivej 6
3320 Skævinge

Book tid 

Husk, at du under bookingportalen også let kan se priser og finde meget mere information om den service, behandling eller reparation som vi skal lave for dig. Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte dit lokale værksted, så skal de nok hjælpe dig i den rigtige retning. 

Hos Din Bilpartner er du og din bil altid vores førsteprioritet, og det er vigtigt for os, at du har en god fornemmelse når du kommer ind på værkstedet, og også når du kører derfra igen efter en endt service eller reparation. Vi gør altid vores bedste for at den rådgivning og vejledning du får er relevant for dig, og let kan pege dig i retning af hvad næste skridt er, også selvom du ikke er ekspert i biler - hos Din Bilpartner er alle velkomne, ligegyldigt bilens alder og stand! Vi glæder os allerede til at hjælpe dig hurtigt videre, næste gang du kommer forbi vores værksted, også hvis det bare er til hurtig forkælelse med en grundig bilvask, eller hvis du kommer forbi til dit årlige serviceeftersyn. 


Husk at vi hos Din Bilpartner også har en lang række andre tilbud, der skal gøre det lettere for dig der er bilejer! Vi vil nemlig så gerne hjælpe dig - også udenfor værkstedet, og derfor tilbyder vi blandt andet vejhjælpsaftaler til vores kunder - både private og erhvervsdrivende. Du har også mulighed for at få hjælp til finansiering af dine værkstedsregninger, eller måske til leasingen af en ny bil - vidste du forresten af mange af vores lokale værksteder på Sjælland også sælger nye, brugte biler?

Book tid